101 doelen in juni, 2012

Elke maand geef ik jullie een update met hoe het gaat, dit is de twaalfde! Op de pagina “101 doelen in 1001 dagen” staan al mijn doelen opgesomd.

012. Een brief of blog in een regionaal of landelijk iets krijgen (tijdschrift, krant, magazine, …)
Het is dan wel geen brief of blog, maar ik heb wel in de krant gestaan. Aangezien het mij daar om ging en ik vooral mezelf wilde weerhouden van teveel dingen daaronder rekenen, vind ik dit ook wel goed genoeg om hem af te strepen. Ik vond bijvoorbeeld in het blad van mijn studievereniging niet genoeg, of als ik alleen genoemd zou worden in een sportuitslag of iets dergelijks. Dit is wel echt iets heel anders en telt dus ook, vind ik.

046. 10 nieuwe etenswaren vinden die ik lust [12/10]
Jaja, ik heb er al 12! En dat tegenover 11 die ik niet lust.

LUST IK
01. Knor drinkbouillon kip
02. Knor drinkbouillon tuinkruiden
03. Oreo
04. Atkins Chocolate Chip Crisp Day Break reep
05. Achterham op toast
06. AH naturel mueslireep
07. Davitamon multi boost 12+ (vitaminepillen)
08. Maggie drinkbouillon tuinkruiden
09. Cup-a-soup groente (in het begin niet, nu wel)
10. Cup-a-soup kip (in het begin niet, nu wel)
11. AH zomerfruit mueslireep
12. Luikse wafel (zonder chocolade, met chocolade luste ik al best lang)

LUST IK NIET
01. Cup-a-soup tomatencreme
02. Cup-a-soup champignonnen (verandert recept, helaas)
03. Cup-a-soup champignonnencreme
04. AH zomerfruit mueslireep
05. Gebakken ei (en hoogstwaarschijnlijk ook geen andere vorm van ei)
06. WCUP Energy Booster Pepermint
07. WCUP Energy Drink Original
08. Performance Energel+ Argumes – Watermelon
09. WCUP Energy Drink Banana
10. Performance Energygel Tropical
11. Cup-a-soup tomaten
11. AH appelrozijn mueslireep

Voor de meeste mensen stelt het waarschijnlijk niets voor, maar voor mij wel. Over een paar dagen schrijf ik wat meer over mijn eetervaringen van de afgelopen tijd.

Deze maand naast *alle* behaalde doelen ook een eenmalig speciaal iets: toen ik de doelen verzon, leefde ik nogal onder de druk van het zo snel mogelijk bedenken. Nu heb ik die druk helemaal niet meer, dus kan ik rustiger nadenken over betere doelen. Ja, ik ga een paar doelen vervangen, omdat het niet gaat om precies deze doelen bereiken, maar zorgen dat ik dingen doe met ietwat druk van mezelf. Ik vervang alleen doelen die ik niet meer wil doen, of die onmogelijk zijn geworden zonder dat ik er iets aan heb kunnen doen.

013. 10 blogs in het Engels schrijven [0/10] -> 013. Al mijn oude blogs van plaatjes voorzien én zorgen dat het goed zit met auteursrecht
Ik dacht: “het is goed om mijn Engels te verbeteren”, maar ik heb niet nagedacht over dat ik het eigenlijk niet wil en dat het niet echt iets opbrengt. Ik ga toch nooit blogs in het Engels schrijven, want ik ga nooit in een Engelstalig land wonen of werken. En het is wel nodig om al mijn oude blogs van plaatjes te voorzien, want dat maakt het teruglezen en terugkijken leuker. Bovendien moet ik echt eens wat doen met al mijn auteursrechtschendingen “omdat het makkelijk is”, want dat is echt de verkeerde insteek. Ach, ik ben ook niet perfect.

033. Doe de 30 days challenge van wielrennen -> 033. Fiets vanuit huis over de Amerongse berg en weer terug (161.4km)
Ik kan hem niet meer terug vinden én steeds minder mensen hier hebben interesse in wielrennen. Dan maar iets doen waar ik wel wat mee opschiet en wat ik al wat langer wil, namelijk vanuit hier naar de Utrechtse heuvelrug en weer terug. Ik heb de route al gemaakt, nu wachten op een goede dag én oostenwind, want ik wil geen wind tegen hebben op de terugweg…

057. Een dag niets zeggen -> 057. Een uitdaging doen die op een andere blog staat
Vind ik een te makkelijk doel óf te vervelend voor anderen. Ik zou ook niet via papiertjes o.i.d. willen communiceren, want dat haalt het idee erachter weg. En zo’n uitdaging van een andere blog doen, is iets waar ik al een tijdje over nadenk, maar op het laatste moment toch maar niet doe. Moet ik dus maar eens echt gaan doen.

076. Een dag lang ‘ja’ tegen alles zeggen en iedereen gelijk geven -> 076. Een weekend naar de natuur gaan
Wil ik niet meer, dus maar iets anders bedacht. Wil ik al een hele tijd, dus ga ik maar eens doen.

082. Ontmoet L. eindelijk na 3 jaar (wie het is, lezen jullie als ik het gedaan heb) -> 082. Weer naar de Apenheul gaan
Ik heb geen contact meer met L., dus heeft het ook niet veel zin om het uit te voeren. Naar de Apenheul gaan is iets wat ik nog maar één keer heb gedaan, en dat is al meer dan 10 jaar geleden. Het lijkt me dus wel eens tijd worden om het een keer te doen.

En, van deze 3 doelen heb ik ideeën van anderen nodig:
089. Laat iemand anders een doel bedenken en doe deze binnen één maand
090. Laat iemand anders een doel bedenken en doe deze binnen één week
091. Laat iemand anders een doel bedenken en doe deze op dezelfde dag
Dus als je iets weet, laat het mij weten! Als ik volgend jaar op 1 juli nog steeds niets heb ontvangen, verzin ik zelf iets.

Dit bericht is geplaatst in de categorie 101 doelen. Bookmark de permalink.

4 Reacties op 101 doelen in juni, 2012

 1. Ik vervang soms ook doelen in mijn lijst, omdat ze ook niet echt haalbaar zijn of omdat ik iets beters en echt uitdagenders heb bedacht voor mezelf. (Of omdat ik dat met mensen zou doen waar ik nu niet meer mee omga)

  Ik zal eens gaan denken over een doel voor jou.

 2. Lauradenkt zegt:

  Ik heb genoeg uitdagingen staan op mijn blog die je kan doen!

  En een doel voor jou: lees een week lang de grote beautyblogs (http://www.misslipgloss.nl, http://www.beautygloss.nl en http://www.beautylab.nl) en blog daarna over wat je ervan vond, waarbij je minstens één positief punt moet aanmerken van deze blogs of van beautyblogs in het algemeen.

  • Renze zegt:

   Weet ik, maar die van jouw zijn apart meestal makkelijk, dus wil ik ze een keer allemaal doen als ze leuk genoeg zijn 😛 (dat is nog niet vaak voorgekomen, dus je moet beter je best doen!)

   Ik zal mijzelf in de vakantie eens gaan kwellen, alvast bedankt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *