Achterliggende boodschap

Eigenlijk wilde ik al sinds het begin (november 2010) een échte naam hebben, maar ik heb nooit een groot inspiratievat gehad waar ik ideeën voor namen uit kan halen. Bijna twee jaar later is het eindelijk gelukt om de ‘perfecte’ naam te bedenken. Enerzijds past hij bij mij, bij wat ik schrijf en bij mijn bedoelingen, anderzijds is hij uniek als naam en komen er tóch mensen op die random op het internet rondsurfen. De perfecte combinatie.

Alle links op mijn blog zijn vervangen, dus nergens zal je een dode link tegenkomen (als het goed is, zo wel: roepen). Ik heb het zelfs voor elkaar gekregen om alles wat op mijn oude blog komt, in één keer door te sturen naar hier op de juiste pagina. Ga maar eens naar één van onderstaande blogs (als je je muis erop houdt, zie je onderaan naar welke url je toegaat en daar staat telkens http://renzedroog.nl/blog/IETS en toch kom je uit op http://achterliggendeboodschap.nl/IETS):
Wat je mee moet maken met een kat
Wat is een sterk wachtwoord?
Uitdaging: volg een week lang de drie grootste beautyblogs
Het herkennen van mensen
Gomorra
Het werkt!

Dit bericht is geplaatst in de categorie Blog. Bookmark de permalink.

6 Reacties op Achterliggende boodschap

 1. Lauradenkt zegt:

  ‘Een echte naam.’ Haha. Maar ik vind hem goed verzonnen!

 2. Lilith zegt:

  Amai, dat heb je allemaal wel snel veranderd!
  Eigenlijk moet ik daar ook eens werk van maken..
  Ik heb mijn naam al, maar nog geen url 🙂

  • Renze zegt:

   Als je terug een wordpress.org wilt, is het niet heel lastig. Er zit een exporteer en importeer knopje ergens, dan kan je dit doen: exporteren (als het goed is, wordt ALLES geëxporteerd, maar misschien moet je kleine dingetjes nog overzetten, zoals het menu als je die zelf hebt gemaakt), nieuwe wordpress aanmaken en daar importeren. Veel lastiger kan het niet zijn 😉 en dan gewoon op je oude de nieuwe link zetten. Zo makkelijk wilde ik het mijzelf niet maken, dat is het probleem 😛

 3. Esra zegt:

  Haha, bij mij ging dat andersom, ik had eerst een naam en toen verzon ik de weblog er pas bij.
  Ik vind het een mooie naam, een beetje geheimzinnig, vind ik leuk. Het zou helemaal leuk zijn als je dat geheimzinnige ook nog in je kopfoto weet te verwerken, want die is behoorlijk recht voor z’n raap naar mijn idee 😛 (Dat vuurwerk daarentegen, dat heeft wel wat!)

  En knap dat je dat technisch allemaal zo mooi hebt opgelost! Oké, jij studeert ervoor, maar toch 😉

  • Renze zegt:

   Dat heb ik al geprobeerd: het is NOGAL DRUK. Ik kan helaas geen oplossing verzinnen 🙁 kijk zelf maar: http://achterliggendeboodschap.nl/wp-content/uploads/Untitled-1.jpg

   Ik studeer hier niet specifiek voor hé, sterker nog: ik heb hier nog nooit iets over gehad!

  • Esra zegt:

   Haha 😛
   Wel origineel, zo’n lap tekst in je kopfoto. Maar of het echt gaat werken… Betwijfel ik. Ik zou toch eerder voor iets visueels kiezen. Die tekst vind ik meer iets voor een algemene pagina. Persoonlijk zou ik het dan leuk vinden om de laatste regel wel in de kop te verwerken.

   (misschien is het iets om een mooie foto van een kat op je kopfoto te zetten? Dat past bij jou en ook bij je blog, katten hebben altijd wel iets geheimzinnigs maar tegelijkertijd vind ik een huiskat wel een mooi symbool voor een gelukkig leven ;))

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *