101 doelen in oktober, 2012

Elke maand geef ik jullie een update met hoe het gaat, dit is de zestiende! Op de pagina “101 doelen in 1001 dagen” staan al mijn doelen opgesomd.

009. In 10 boeken in de bibliotheek een briefje achterlaten (elk briefje anders) [10/10]
Dit is leuk om te doen! Ik heb 10 persoonlijke tips zelf bedacht (natuurlijk zijn er een paar deels cliché, maar ik heb wel mijn best gedaan om er mijn eigen twist aan te geven) en die in boeken achtergelaten die erbij passen. Eentje over de liefde in een roman, eentje over vrienden in een boek over vrienden, enzovoort. Dit keer heb ik alleen de tekst zelf opgeschreven, volgende keer schrijf ik achterop dat het nóg leuker wordt als zijzelf ook 10 briefjes achterlaten in 10 andere boeken! Aan de briefjes zelf is niet te zien dat het van mij is, want daar gaat het niet om. Als je ze toch wilt vinden, moet je naar de bibliotheek in Nieuwerkerk aan den IJssel naar de volwassenafdeling gaan. Daar zitten ze tussen alle boeken, dus meer hints kan ik je niet geven. Behalve dat het kleine, afgescheurde papiertjes zijn en dat de woorden half onder elkaar staan.

011. Schrijf een open brief aan een andere blog
Aan: Lauradenkt. Onderwerp: Hoe het allemaal begon

014. Een kaartje versturen, ontvangen en daar weer op reageren via www.postcrossing.com -> Verstuur 4 brieven via www.postcrossing.com
Aangezien ik mij niet goed genoeg had ingelezen, kwam ik er pas tijdens het schrijven achter dat Postcrossing niet bedoelt is om meerdere brieven naar/van één iemand te sturen/ontvangen. Bovendien vertrouwde ik de andere website toch niet echt, waardoor ik daar mijn adres niet wil achterlaten. Dus heb ik ze verandert met een creatieve oplossing: één van de twee doelen is 4 brieven versturen, de ander 4 ontvangen. Ik heb er inmiddels 4 verstuurd en2 ontvangen! Twee zijn er al aangekomen, nog twee te gaan.

018. Een maand lang elke dag opschrijven waar ik trots op ben van die dag (klik erop)

082. Weer naar de Apenheul gaan
20 oktober was het onverwachts mooi weer en ik ging naar al jullie familieleden kijken (haha)! Ik ben naar de Apenheul geweest, jippie! Jammer genoeg waren alle doodshoofdaapjes ‘bezet’ en tegen de tijd dat we er weer waren, was dat gedeelte al dicht…

Dit bericht is geplaatst in de categorie 101 doelen. Bookmark de permalink.

3 Reacties op 101 doelen in oktober, 2012

  1. Naomi zegt:

    Zeker dingen om trots op te zijn.

  2. Lauradenkt zegt:

    Jaaaa vooral die brief he!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *