Verbeter mij

Ik heb via-via gehoord dat een zekere E. nogal veel commentaar had op de spelling in mijn blogs. Mijn vermoeden is dat E. het vervelend vindt of het lef niet heeft om mij elke keer te verbeteren, dus dacht ik: laat ik iedereen één kans geven om mij te verbeteren! Waarom zou E. daar het lef niet voor hebben? Eigenlijk vind ik mensen niet zo lief die constant anderen aan het verbeteren zijn. Ze gebruiken als reden dat ze het zó irritant vinden dat ze zichzelf niet tegen kunnen houden, terwijl ik er niet om gevraagd heb. Bovendien is het voor de persoon die verbeterd wordt op een gegeven moment nóg irritanter.

De regels zijn als volgt: jullie hebben oneindig lang de tijd om fouten van mij op te sporen. En als jullie te lui zijn om het heel erg concreet op te zoeken, kunnen jullie het ook opschrijven zoals ik het ongeveer fout doe. Zodra je een fout gevonden heb, kan je een reactie typen en mij he-le-maal afbranden, of het gewoon op een aardige manier uitleggen.

Succes.

Dit bericht is geplaatst in de categorie Blog. Bookmark de permalink.

7 Reacties op Verbeter mij

 1. Elise zegt:

  Handig, zo stuur je mensen je blogs door haha. Ga me er binnenkort eens mee vermaken, ik hou van zulke dingen (sorry, vervelend persoon ben ik).

 2. Laura zegt:

  Haha Esra! Geldt het alleen voor dit blogje, of?

 3. Lisa zegt:

  Ik denk dat je hier heel wat mensen gelukkig mee maakt. 😉

 4. Lauradenkt zegt:

  Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! 😀

 5. Esra zegt:

  Ik heb het lef wel, en ik vind het niet vervelend om te doen. Ik kan me gewoon inhouden! 😉

  Maar nu ik me niet meer in hóef te houden zal ik het zeggen als je iets fout doet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *