Een keer geen blog

Voor de tweede keer in een paar maanden tijd is er geen blog verschenen. Dit keer had ik gelukkig een heel goed excuus, ook al was het mijn eigen schuld.

Het begon zaterdagavond, of eerder zaterdagnacht. Ik had zin om schoon te maken en dus ging ik dat maar doen. Beter laat schoonmaken dan niet schoonmaken of tegen mijn zin schoonmaken. Daardoor had ik tegen de tijd dat ik ging slapen (half twee) honger. Aangezien ik ‘s ochtends slecht ben in eten, is dat al geen goede combinatie. Komt daar nog eens bij dat als ik te laat eet, ik eigenlijk altijd ‘ziek’ word. Niet erg ziek, maar gewoon wat hoofdpijn en misselijkheid en dat is na een dagje weer weg. Terwijl ik dat wéét, blijf ik toch nog zo eigenwijs om niet op tijd te eten.

Ik was pas om 11 uur wakker en ging pas rond 1 uur eten. Dat werkte niet en ik werd ziek. Zonder ingeplande blog kon dat een probleem worden. Ik kon amper wielrennen kijken, laat staan een half uurtje achter de computer zitten om te bloggen. Dus toen was er een probleem.

Oh nee, er was geen probleem bedacht ik mij, want wat maakt het uit als je een keer niet blogt? Wat maakt het uit als je een keer iets overslaat wat ‘verplicht’ is? Als het goed is, begrijpen mensen dat als je het uitlegt. Iedereen komt wel eens een ‘verplichting’ niet na.

Dit bericht is geplaatst in de categorie Persoonlijk met de tag . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Een keer geen blog

  1. shirley zegt:

    Je bent vergeven. ;P

  2. Lauradenkt zegt:

    Het is inderdaad ook niet erg voor anderen als je het een keer vergeet, maar ik zou het wel heel erg vinden voor mezelf als ik het vergeet, want ik ben een beetje perfectionistisch/veeleisend voor mezelf op dat gebied 😛

  3. Esra zegt:

    Er zijn ergere dingen om over te slaan! (Eten bijvoorbeeld :P)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *