101 doelen in april, 2013

Elke maand geef ik jullie een update met hoe het gaat, dit is de 22e! Op de pagina “101 doelen in 1001 dagen” staan al mijn doelen opgesomd.

101doelenapril2013

034. Fiets de Posbank op
Ik heb mijzelf eindelijk zover gekregen om hier te gaan fietsen en gelijk de eerste keer fietste ik de Posbank op. Het was de bekendste heuvel uit Nederland die ik nog niet had gedaan toen ik begon met 101 doelen, maar eigenlijk is hij helemaal niet zo zwaar. Anders was ik hem ook niet de eerste training al opgekomen, want ik had meer dan 7 maanden niet getraind.

Naast dat ik één doel heb gehaald, heb ik ook twee doelen voor een klein deel aangepast. Of eerder: opnieuw geformuleerd.

033. Fiets vanuit huis over de Amerongse berg en weer terug (161.4km) in ongeveer 160km
De precieze afstand heb ik weggehaald, omdat dat de afstand was vanuit het huis van mijn ouders. Aangezien ik daar niet meer woon en ook mijn fiets niet meer heb staan, wordt dat een beetje lastig. Daarom heb ik het verandert in over de Amerongse berg fietsen in ongeveer 160km. Voor iedereen die niet weet wat de Amerongse berg is: dat is de zwaarste heuvel op de Utrechte heuvelrug (de Grebbeberg is denk ik bekender). Eigenlijk stelt hij niet zoveel voor, maar het is ook één van de dichtstbijzijnde heuvels vanaf mijn ouders en daarom had ik dat doel verzonnen. In plaats van recht er naartoe en recht terug naar mijn ouders, wordt het nu waarschijnlijk een rondje Arnhem – Elst (Gelderland) – Amerongse Berg – Barneveld – Apeldoorn – Deventer – Zutphen – Arnhem.

041. 12 maanden achter elkaar elke gemiddeld per week 2x sporten (tijdens blessures tellen oefeningen ook)
Elke week 2x sporten is toch wat teveel van het goede. Ook omdat het soms goed is om complete rust te nemen en omdat het in de winter (voor mij) bijna onmogelijk is. Daarom heb ik het verandert in gemiddeld 2x per week. Een stuk haalbaarder en de intentie van het doel gaat niet weg (en daar gaat het uiteindelijk om).

Dit bericht is geplaatst in de categorie 101 doelen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *