Ik had een onderwerp

Ik had een heel goed blogonderwerp bedacht gisteren, maar gisteren moest ik van mijzelf aan school werken – met succes – dus mocht ik niet bloggen. Sinds ik vandaag al tijd heb om te bloggen, zit ik na te denken over wat het onderwerp ook alweer was. Ik weet het gewoon niet meer. Ik heb het natuurlijk ook weer eens een keer niet opgeschreven, dus ik kan ook niet een papiertje gaan zoeken waar het opstaat. En ik heb op dit moment geen zin om ergens anders over te schrijven, dus hier moeten jullie het meedoen.

Note to self: ALLE onderwerpen opschrijven, ook al ben je al bezig met het admin gedeelte van WordPress openen om de titel te typen. Stel je voor dat je in die seconde alsnog het onderwerp vergeet.

Dit bericht is geplaatst in de categorie Blog. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Ik had een onderwerp

 1. Esra zegt:

  Herkenbaar probleem 😛

 2. Daan zegt:

  Jup, herkenbaar! Ik heb dat vooral onder de douche. Dan doe je toch niets anders dan nadenken. Maar ben ik er weer uit kan ik me niet meer herinneren wat dat idee nou was…!

  • Renze zegt:

   Onder de douche bedenk ik echt nooit een onderwerp haha, komt misschien ook omdat mijn douche niet zo fijn is dus ik ben er het liefste weer zo snel mogelijk onderuit.

 3. Lisa zegt:

  Vervelend is dat hè? Ik heb het continu. Als ik in bed lig het ergste, dan heb ik altijd van die ideeën waarvan ik denk: ah, dit is zo voor de hand liggend dat ik hierover wil schrijven, dat kán ik niet vergeten. Wel dus. 🙁

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *