101 doelen in maart, 2014

Elke maand geef ik jullie een update met hoe het gaat, dit is de 32e en laatste! Op de pagina “101 doelen in 1001 dagen” staan al mijn doelen opgesomd.

101maart2014002. Al mijn geld onder de euro bewaren tijdens de 1001 dagenIn bijna drie jaar tijd heb ik 175€ aan kleingeld verzameld. Nu nog gaan omruilen voor geld dat ik iets sneller kan uitgeven…

005. Lees bovenstaande brief geen enkele keer tot 28 maart 2014
Hoewel dit in het begin nog best lastig was, is het daarna een gewoonte geworden om hem gewoon niet te openen. Ik heb hem wel net voordat hij online kwam laten controleren door iemand anders, zodat ik niet zonder dat ik het wist iets online zette wat ik eigenlijk niet wilde. Diegene verzekerde mij dat het wel goed zat en dat is ook zo. Ik zie wel een verschil tussen nu en toen: toen was ik nog mysterieuzer, nu ben ik opener en zou ik anders hebben verteld wat daar staat. Maar ik ga het lekker niet uitleggen.

016. Blog over ieder doel op deze lijst eens per maand
Hoewel ik het vorige maand nog bijna vergeten was, is het mij toch gelukt om dit altijd binnen een paar dagen na afloop van de maand te doen. Dat vind ik meer dan prima.

017. Deze blog bijhouden tot het einde
Ik denk dat iedereen die blogt wel eens twijfelt over of ze wel door moeten gaan met bloggen. Maar uiteindelijk blog ik voor mijzelf en schrijf ik op wat er in mijn hoofd zit. Misschien is dat soms minder vaak dan ik zou willen, maar bloggen doe ik nog steeds.

041. 12 maanden achter elkaar elke week 2x sporten (tijdens blessures tellen oefeningen ook)
Ik moet bekennen dat ik niet elke week heb gesport afgelopen 12 maanden. 3 weken heb ik 0x gesport, 6 weken heb ik 1x gesport, maar dat is bijna altijd geweest omdat het beter was: af en toe rust nemen is nodig. Behalve de eerste week, toen had ik niet door dat het laatste jaar al begonnen was, dus toen heb ik helemaal niet gesport. Om die 12 gemiste keren goed te maken, heb ik wel 48x vaker gesport dan 2x per week. Totaal heb ik dus 140x gesport afgelopen 12 maanden, dat is gemiddeld bijna 3x per week en dat vind ik ruim voldoende om dit doel te halen.

047. Drink 1001 dagen lang geen alcohol
Dat was een makkelijke voor mij! Nog steeds heb ik nooit één druppel alcohol op, en ik heb nog steeds geen plannen om dat te veranderen.

Alle doelen die ik niet gehaald heb, laat ik maar zitten, want anders wordt dit lijstje wel heeeel lang. Een aantal komen overmorgen nog terug, dan schrijf ik over wat ik vond van 101 doelen in 1001 dagen.

Dit bericht is geplaatst in de categorie 101 doelen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *