101 doelen in juli, 2011

Elke maand geef ik jullie een update met hoe het gaat, dit wordt de eerste! Op de pagina “101 doelen in 1001 dagen” staan al mijn doelen opgesomd.

003. Print deze lijst uit en hang hem op
Dat is een makkie, dacht ik vooraf. Alleen ik moest natuurlijk wel eerst de lijst afmaken en dat bleek toch wat moeilijker dan gedacht. Op 15 juli om 0:33 is het mij dan eindelijk gelukt (op het moment dat ik dit typ is het 2 minuten geleden)! De laatste doelen zijn leuk geworden vind ik zelf. De lijst is inmiddels ook opgehangen, kijk maar rechts!

Sorry voor de slechte kwaliteit, maar de lijst hangt echt op een onmogelijke plek om een goede foto te nemen met mijn handvastheid en telefooncamera…

004. Schrijf een brief aan mijzelf voor aan het eind van deze lijst
Deze was niet erg moeilijk, al vergat ik het de eerste paar dagen wel elke keer. Uiteindelijk op 5 juli in één keer gemaakt. Het voelde wel raar om een brief te schrijven die aan mijzelf gericht is… Er is wel iets leuks uitgekomen. Je kan de brief zien op 28 maart 2014, dus nog ‘even’ geduld!

006. Inspireer iemand anders om ook met “101 doelen in 1001” dagen te beginnen
Ik had verwacht dat ik moeite zou moeten doen bij een hoop verschillende mensen, maar ik hoefde er zelfs helemaal niets voor te doen! De iemand anders in deze context is Bibiane: “[..] Maar nu ik toevallig op je blog kwam en las dat jij ook nog niet aan 101 doelen zit, heb ik besloten het toch echt te doen. Dus mij heb je alvast aangezet/geïnspireerd om dit ook te gaan doen (kan je alweer een doel schrappen ;) ) [..]” (comment).

035. Fiets een week lang elke dag minimaal een uur, totaal minimaal 15 uur
Vooraf leek mij dit een héél lastig doel, aangezien ik niet iemand ben van heel vaak achter elkaar fietsen. Geef mij maar tweemaal per week een traininkje van een uur of 2. Nu moest ik dat dus elke dag doen, een week lang. En aangezien ik op maandag 18 juli naar Limburg ging, moest ik nog goed trainen vanaf het moment dat ik klaar was met m’n tentamens (dinsdag 5 juli). Ik had slechts 2 weken de tijd, dus ik besloot gelijk die dinsdag van start te gaan. Met succes. Eigenlijk wilde ik de dinsdag na de 7 dagen ook nog gaan fietsen, zodat ik op maandag niet super lang moest (wilde maximaal 2h). Alleen op maandag kreeg ik overal last van, dus ik moest extra doorzetten, want de dag erna trainen zou niet lukken: mijn lichaam was toe aan rust. Het was moeilijk om extra ongeplande kilometers te maken, maar het is uiteindelijk gelukt. Met veel pijn en moeite heb ik het gehaald! Niet 15 uur, maar zelfs 15 uur en 18 hele minuten!
Dinsdag 5 juli: 1 uur en 32 minuten
Woensdag 6 juli: 1 uur en 52 minuten
Donderdag 7 juli: 1 uur en 53 minuten
Vrijdag 8 juli: 2 uur en 23 minuten
Zaterdag 9 juli: 1 uur en 2 minuten (losfietsen)
Zondag 10 juli: 3 uur en 46 minuten (waarvan 3h met vrienden aan een moordend tempo)
Maandag 11 juli: 2 uur en 50 minuten

070. The Lone Gunmen kijken
Hier was ik echt al maanden mee bezig, ook al heeft de serie maar 13 afleveringen… En ik heb hem stiekem al voor de lijst online stond afgemaakt, maar dat kwam doordat ik al een tijdje bezig was met de lijst maken. Binnenkort schrijf ik er een blog over!

083. Alle onnodige accounts verwijderen
Dit wilde ik al een hele tijd doen, maar het kwam er telkens niet van. Onnodige accounts die ik al lang niet meer gebruik, waar zo af en toe nog eens mail van binnenkomt (van het meeste stond dat al wel uit) en die toch nutteloos waren. Die moesten maar eens verwijderd worden en dat is gebeurd. Tenminste, op de websites waar het kon, want op veel websites kán het niet eens. Belachelijk, dus een mooi onderwerp om een blog over te schrijven.

088. Een eigen layout maken voor deze blog
Ik vond de standaard WordPress layout eigenlijk nooit een goed idee, maar ik heb mijn blog in een opwelling gestart en had geen zin om er op dat moment iets aan te veranderen. Nu, met deze lijst, was die kans er! En ik heb hem gelijk maar aangenomen. Het resultaat kan je zelf zien. Nee, het is geen supergroot verschil, maar het ging er vooral om dat hij nét iets meer mij was. Minder informatie, alles op een betere manier laten zien, alles maken zoals ik het wil. Ik twijfel alleen nog over de achtergrond, maar ik weet niet wat ik daar anders mee zou moeten doen…

094. Maak de auto van m’n broer helemaal schoon
Dit was al een héle lange tijd nodig, aangezien hijzelf te lui is om het te doen. Ik moest hem echt schoonmaken voor m’n vakantie, want met een niet schoongemaakte auto op vakantie gaan, is niet echt plezierig. En ik vond het een leuk doel voor m’n lijst omdat het enerzijds behulpzaam is richting mijn broer en anderzijds niet zo moeilijk. Er zijn al zoveel van m’n doelen moeilijk, dat ik vond dat er hier en daar ook een relatief makkelijke tussen mocht.

Dit bericht is geplaatst in de categorie 101 doelen. Bookmark de permalink.

2 Reacties op 101 doelen in juli, 2011

  1. Lauradenkt zegt:

    Dat gaat de goede kant op!

  2. Desi zegt:

    Ja, idd, gaat de goede kant op! Ga zo door!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *