Ik lees te veel beautyblogs

Mijn titel klopt niet helemaal: meestal lees ik geen beautyblogs, meestal kijk ik de filmpjes om mij te verbazen hoeveel producten de beautyblogsters op hun gezicht smeren en om mij te verbazen hoeveel spullen ze dit keer weer bij die en die winkel hebben gehaald. Maar ‘teveel’ en ‘beautyblogs’ moet bij mij wel in ÊÊn zin staan, ben ik achter gekomen.

Laatst was ik met twee vrouwen iets gaan drinken (oh wat ben ik populair!). De ene vrouw had amper make-up op. De andere vrouw had oogschaduw op (en nog meer, maar dat doet er niet toe). Het viel mij op hoe haar oogschaduw op zat. Het was niet netjes gedaan. Het was niet goed uitgewreven zoals alle beautyblogsters in hun filmpjes doen. Je zag geen natuurlijke overgang tussen de oogschaduw en de huid. Het was gewoon niet mooi.

En dat viel mij op. Ik ben een man. Ik let nooit op make-up buiten dat ik zie dat iemand het op heeft of niet. Als ik nog even op deze manier doorga, begin ik straks nog beautytips te geven aan vrouwen. Help.

(Gelukkig zag de andere vrouw het ook. Dus het was zeker wel opvallend.)

Dit bericht is geplaatst in de categorie Persoonlijk. Bookmark de permalink.

11 Reacties op Ik lees te veel beautyblogs

 1. Nooms zegt:

  Zo zo. Een man die het ziet als een vrouw make-up op heeft! Punten voor jou!
  Jammer dat ze het dan niet mooi op had, maar goed. 🙂

 2. Nooms zegt:

  Die vorige opmerking klonk misschien rottiger als dat ik het bedoelde… sorry daarvoor. 🙂 Het was bedoeld als complimentje voor je oplettendheid. 🙂

 3. Esra zegt:

  Haha die eerste zin 😛 Overigens denk ik dat veel vrouwen die oplettendheid eerder waarderen dan dat ze het onmannelijk vinden hoor.

 4. Dus ik kan voortaan bij jou terecht voor make-up tips?

 5. Theodore zegt:

  Je titel klopt inderdaad niet helemaal, je spelt te veel immers verkeerd 😉

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *