Weer eens bloggen

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een echte blog schreef. De laatste paar maanden wil ik wel steeds vaker weer schrijven, maar daarvoor voelde het beter om niets te moeten qua schrijven. En nu schrijf ik dan weer echt. Al deed ik dat wel af en toe op Facebook, maar eigenlijk vind ik het veel fijner om alles op mijn blog te hebben.

Zeker de laatste maanden gaat het qua concentratie beter en beter. Ik wist eigenlijk tijdens die laatste paar maanden – en daarvoor – niet waar ik nou precies op wachtte voordat ik mij weer voelde zoals voor mijn concentratieproblemen, maar nu weet ik het wel: ik moest mij weer kunnen vervelen. Doen wat ik wil, zo weinig mogelijk verplichtingen en school op een laag pitje hebben daar uiteindelijk voor gezorgd. Ik kan mij weer vervelen. Ik heb weer zin om aan school te werken (mits het natuurlijk leuk is, en dat is het ook nog wel eens niet). En daar ben ik heel blij mee.

Het liefst had ik dit eerste semester zelfs nog meer studielast gehad, maar helaas hebben ze bij mijn faculteit weer eens wat veranderd en helaas ben ik daar weer de dupe van. Ik moest namelijk nog één vak verplicht volgen bij informatica en dat is verplaatst van het eerste naar het tweede semester, wat betekent dat ik dit semester slechts 18ECTS volg in plaats van de geplande 24. En dat ik volgend semester een vak volg naast een stage met thesis. Gelukkig is de studielast daar niet heel streng en gelukkig ben ik goed in schrijven, dus dat moet wel goed komen met 4 dagen stage in plaats van 5. En daarna ben ik klaar met studeren. Daar ben ik eigenlijk wel heel erg aan toe, maar ook het schrijven van een thesis en een stage lijken mij erg tof.

Dit afgelopen (half) jaar is er nog wel wat meer veranderd: ik ben gaan samenwonen! En dat is natuurlijk een feest! Sindsdien speel ik veel meer bordspelletjes, en dan vooral sinds de zomervakantie. En dat is super leuk. Als je meer bordspelletjes gaat spelen, kom je erachter dat er echt héél veel bordspellen zijn naast Risk, Kolonisten van Catan, Rummikub, Monopoly en Mens erger je niet. En ook heel veel verschillende soorten spelletjes: van een naaiwerkje maken (ja, echt) tot wedden op kamelen. Dus daar ga ik maar eens wat meer over schrijven. Sterker nog: als ik toch wil schrijven, kan ik maar beter alle bordspellen die ik speel beoordelen.

Voor de rest is er volgens mij niet zoveel veranderd. Vanaf nu ga ik weer meer bloggen en dan zullen alle veranderingen gewoon af en toe aan bod komen, als ik zin heb om erover te schrijven. Tot dan.

Dit bericht is geplaatst in de categorie Persoonlijk. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Weer eens bloggen

  1. Leuk om weer wat van je te lezen!! 🙂

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *