Over de schrijver

Zoals de oude URL al deed vermoeden 11222216_968339946539244_6897854439270108321_o(renzedroog.nl), ben ik de enige echte Renze Droog. Inmiddels alweer 25 jaar en klaar met mijn bachelor informatica aan de Universiteit Utrecht. Ik ben nu bezig met een master Computing Science met de track Management & Technology, vergelijkbaar met een minor bedrijfskunde, aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Ik heb veel doelen in mijn leven, maar daar zal ik jullie niet mee lastig vallen. Ik ben ervan overtuigd dat ik ze allemaal kan halen, sommige eerder dan anderen, sommige zijn nodig voor anderen. Om er toch maar één te noemen: mensen helpen. Dat is natuurlijk geen echt doel, want ik stop niet als ik 1000 mensen heb geholpen. Nee, ik help gewoon zoveel mogelijk mensen op zoveel mogelijk gebieden. Het leven is op vele simpele manieren beter te maken, onder andere door naar mij te luisteren. Deze blog lezen is daarbij een uitstekend hulpmiddel!

Je kan mij altijd een mail sturen, neem mijn namen en plak ze aan elkaar (renzedroog) en stuur het naar @gmail.com. Of laat een reactie achter, maar dat is openbaar voor de hele wereld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *